OM DRØBAK TVERRFAGLIGE KLINIKK

For de fleste pasienter er det vanskelig å orientere seg i jungelen av behandlingstilbud og velge riktig behandlingsform for sine plager. Derfor ligger det i DT-Klinikks konsept at uansett hvilken terapeut man velger ved første kontakt, vil terapeuten hjelpe deg med å henvise deg videre til den rette behandling på klinikken. Vår erfaring er at ofte må flere av våre behandlingsformer kombineres på en planmessig måte for å oppnå et godt og varig behandlingsresultat. 


Vi vil også henvise deg til videre undersøkelser og behandling ved andre klinikker og sykehus når dette er nødvendig.

DT Klinikk søker et helhetlig tverrfaglig behandlings- og rehabiliteringsopplegg for den enkelte pasient basert på lang klinisk erfaring og høy faglig kompetanse. Faglig prestisje blir satt til side for et veldokumentert og effektivt behandlingstilbud tilpasset hver enkelt pasient. Klinikken legger betydelig vekt på forebyggende behandling og veiledning i tillegg til den rene symptombehandlingen.

 

Drøbak Tverrfaglige Klinikk ble etablert i 2002. Vi er i dag 12 terapeuter innenfor fagfeltene fysioterapi, kiropraktikk, osteopati, massasjeterapi, akupunktur og samtaleterapi. Vi har fysioterapeuter med og uten driftsavtale med kommunen og vi er dessuten medisinsk støtteapparat for A-lagene i DFI Fotball

 
VÅRE TERAPEUTER OG ANSATTE
Show More

Tlf.: 64 98 98 70

post@dtklinikk.no

 

 

© 2016 DT-Klinikk AS

 

Følg oss på sosiale medier

Kontakt oss for mer informasjon

Åpningstider sentralbord

Mandag:

Tirsdag: 

Onsdag: 

Torsdag:

Fredag:  

 

Vi har dag- og kveldstimer

Book time online

  • Grey Facebook Icon

 

09-15

09-17

09-15

07-15

08-13

 

 

Anders Gulbrandsen

Spesialist i kognitiv terapi og krisemestring Han er utdannet sykepleier fra Odense Sygeplejeskole i 1997, tok videreutdannelse i intensiv medisin ved Odense Universitetshospital i 1998. Etter arbeid ved både intensivavdelinger og akuttmottak utviklet han en stor interesse for å hjelpe personer som gjennomgikk alvorlige kriser, enten som pasient eller pårørende. Dette gjorde at han tok videreutdannelse innen kommunikasjon og krisekommunikasjon på Høyskolen i Lillehammer .