top of page
smerter drøbak tverrfaglige klinikk

OM DRØBAK TVERRFAGLIGE KLINIKK

For de fleste pasienter er det vanskelig å orientere seg i jungelen av behandlingstilbud og velge riktig behandlingsform for sine plager. Derfor ligger det i DT-Klinikks konsept at uansett hvilken terapeut man velger ved første kontakt, vil terapeuten hjelpe deg med å henvise deg videre til den rette behandling på klinikken. Vår erfaring er at ofte må flere av våre behandlingsformer kombineres på en planmessig måte for å oppnå et godt og varig behandlingsresultat. 


Vi vil også henvise deg til videre undersøkelser og behandling ved andre klinikker og sykehus når dette er nødvendig.

DT Klinikk søker et helhetlig tverrfaglig behandlings- og rehabiliteringsopplegg for den enkelte pasient basert på lang klinisk erfaring og høy faglig kompetanse. Faglig prestisje blir satt til side for et veldokumentert og effektivt behandlingstilbud tilpasset hver enkelt pasient. Klinikken legger betydelig vekt på forebyggende behandling og veiledning i tillegg til den rene symptombehandlingen.

 

Drøbak Tverrfaglige Klinikk ble etablert i 2002. Vi er i dag 8 terapeuter innenfor fagfeltene fysioterapi, manuellterapi, psykomotorisk fysioterapi kiropraktikk, massasjeterapi, og samtaleterapi. Vi har fysioterapeuter med og uten driftsavtale med kommunen.

terapeuter
VÅRE TERAPEUTER OG ANSATTE
bottom of page